Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان دادستان عمومی و انقلاب اهواز با اشاره به گرانی‌های اخیر خواستار حضور فعال‌تر دستگاه‌های نظارتی در بازار برای اعمال کنترل و جلوگیری از گرانفروشی شد.

صادق جعفری چگنی با اشاره به وظیفه دادستان در پیگیری حقوق عامه اظهار کرد: در پی افزایش قیمت برخی کالاهای اساسی و حساسیت این موضوع، صبح روز جمعه کارگروهی متشکل از نهادهای متولی و دخیل در تامین، توزیع و نظارت و سازمان تعزیرات حکومتی خوزستان در دادستانی مرکز استان خوزستان تشکیل در در این راستا تصمیماتی اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: حسب گزارش‌های ارائه شده، کمبودی در عرضه کالاهای اساسی وجود ندارد و دولت نیز اقدامات حمایتی خوبی برای کنترل بازار انجام داده است و تنها، نهادهای متولی باید توزیع برخی کالاها که با افزایش قیمت مواجه شده‌اند را هدفمندتر انجام دهند.

دادستان عمومی و انقلاب اهواز گفت: در فرآیند توزیع از جمله کشتار و توزیع مرغ تخلفاتی رخ داده که سازمان تعزیرات حکومتی در یک ماه اخیر به بیش از ۳۰۰ پرونده در این زمینه رسیدگی کرده است.

جعفری چگنی بیان کرد: متاسفانه در ابتدای سال برخی کشتارگاه‌ها نسبت به تعطیلی واحد خود اقدام کردند که مقرر شد در روزهای آینده گزارش این مساله توسط نهادهای نظارتی متولی این مشاغل، برای برخورد قانونی به دادستانی ارسال شود. معاونت حقوق عامه دادستانی اهواز نیز مکلف به پیگیری و رصد این موضوع است و یکی از شعب ویژه بازپرسی دادسری اهواز به این موضوع اختصاص داده شده است.

وی افزود: برای کنترل بازار دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان صمت، سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، اتاق اصناف و اتحادیه باید فعال‌تر در بازار باشند تا مانع از هر گونه گرانفروشی شوند.

دادستان عمومی و انقلاب اهواز که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، گفت: مجموعه دادستانی و دادگستری خوزستان قطعا این موضوع را رصد می‌کند و نتیجه آن را به اطلاع عمومی خواهیم رساند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی اخبار سیاسی خوزستان دادگستري دادستان اهواز گراني گرانفروشي نظارت بر بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۱۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اهواز با اشاره به افزایش چهار برابری اعتبارات هوشمندسازی در حوزه ترافیک طی سال گذشته گفت: ۱۹ سامانه‌ هوشمند جدید ثبت تخلف سرعت در سطح شهر نصب می‌شود و به زودی فعال خواهد شد.

حجت‌اله سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان، اظهار کرد: در انتهای سال ۱۴۰۱ شهرداری اهواز یک حرکت با این رویکرد که حوزه حمل‌ونقل و ترافیک در تمام ابعاد توسعه یابد را آغاز کرد و گام‌های عملیاتی آن در سال ۱۴۰۲ برداشته شد، به این صورت که قفل قرارداد مترو باز شد و بزرگترین قرارداد تاریخ شهرداری اهواز در زمینه خرید اتوبوس به مبلغ ۸,۲۵۰ میلیارد ریال منعقد شد.

وی افزود: ۱۲۹ دستگاه اتوبوس یارانه‌ای و ۵۰ دستگاه ون خریداری شد، علاوه بر آن مابه‌التفاوت سود وام رانندگان تاکسی برای نوسازی ناوگان را نیز شهرداری پرداخت کرد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اهواز خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های زیرساختی حمل‌ونقلی فعال و قرارداد اتوبوس بی آرتی منعقد شد، پایانه آزادگان پس از چهار سال فعال و احداث سایبان ایستگاه‌های تاکسی در دستور کار قرار گرفت، همچنین قرارداد زیرسازی و احداث سایبان توقفگاه قدس که بزرگترین توقف‌گاه اتوبوس‌رانی اهواز است با مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال منعقد شد، در واقع تلاش شد حوزه حمل‌ونقل همگانی در اهواز زنده شود.

سلیمانی با اشاره برداشت گام‌های بزرگ در حوزه هوشمندسازی، تصریح کرد: طی چند سال گذشته تمام ظرفیت هوشمندسازی حوزه حمل‌ونقل عمومی شهرداری اهواز به دلایل مختلف از بین رفته و سامانه‌های ثبت تخلف سرعت به دو عدد رسیده بود، علاوه بر انعقاد قرارداد تعمیر و نگهداری سامانه‌های پیشین، ۱۶ سامانه جدید خریداری شد که بیشتر در محل‌های مدنظر نصب شده است به زودی فعال خواهد شد. سه سامانه موجود در انبار شهرداری نیز در جاده ساحلی نصب و فعال شده‌اند.

سلیمانی ادامه داد: نزدیک به چهار سال بود که هیچ چراغ هوشمندی در اهواز نصب نشده بود، نصب چراغ میدان نمایشگاه بین‌المللی در کیان‌پارس از سال ۹۶ جزو مصوبات شورای ترافیک اهواز بود که در این دوره نصب شد، نصب چراغ‌های میدان شریعتی، میدان شفا، میدان قوری و چندین نقطه دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.

وی اضافه کرد: تمام چراغ‌های عابر پیاده هوشمند نیز از بین رفته بود، تعمیر و بازسازی آن‌ها در دستور کار قرار گرفت و طی یک سال گذشته تمام این چراغ‌ها در مناطق یک و دو که دارای بیشترین چراغ هستند، فعال شد در سایر مناطق نیز به زودی فعال خواهد شد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اهواز با اشاره به اینکه تجهیزات پشتیبانی سیستم‌های هوشمند حوزه ترافیک برای رفع نیازهای دو سال آینده خریداری شده و در انبار موجود است، تاکید کرد: با همکاری شورای اسلامی شهر اهواز در سال گذشته اعتبارات حوزه هوشمندسازی به چهار برابر افزایش پیدا کرد، به نحوی که نزدیک به ۸۰۰ میلیارد ریال قرارداد در حوزه هوشمندسازی منعقد شد.

کد خبر 749640

دیگر خبرها

  • برخورد یک واگن و لوکوموتیو در ایستگاه راه آهن اهواز
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • خانه های هلال کشور توسعه می یابند
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود